Mentés

Hogyan őrizhetjük meg melleink feszességét és szépségét?

984
HOZZÁSZÓLÁS:

Egyenes gerinc, hátrahúzott vállak, behúzott has –szinte elképesztő, hogy ebben a tartásban mennyire megemelkednek a mellek: akár több centiméterrel is feljebb kerülnek.mellapolas

Ülés és járás közben tehát már csak az alak miatt is megéri ügyelni a testtartásra. További előny, hogy a mellet tartó szövetekre kisebb teher jut, mert egyenes felsőtest esetén a mell egy része a bordákon nyugszik, és nem lefelé nehézkedik. Mindenesetre butaság azt hinni, hogy görbén tartott háttal leplezni lehet a túl nagy vagy a túl kicsi mellet.

3 dolog, ami árt a melleknek

  • A túlzásba vitt éhezőkúrák vagy egysíkú diéták esetén a zsírszövet túl gyorsan leépül, ami a bőr lazaságát eredményezi. Ha le akar fogyni, de ezt a szempontot is szem előtt akarja tartani, ügyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra, és alkalmazzon megfelelő diétát.
  • A túl szűk vagy rossz állású melltartó szintén árt a mellnek. Ha a melltartó ráncot vet vagy hátul felcsúszik, az biztos jele annak, hogy a mérete nem megfelelő. Mindenekelőtt a telt kebleknek van szükségük a megfelelő melltartó segítségére, hiszen a hámszövetek a nagyobb súly miatt könnyebben megnyúlnak. Akinek kicsi a melle és szívesebben jár melltartó nélkül, annak legalább sportolás közben viselnie kellene a melltartót. Különösen olyan sportágak esetén, melyek hirtelen mozdulatokkal járnak, mint például a lovaglás, az aerobic vagy a tenisz. Ajánlatosak a rugalmas sportmelltartók, melyek tartást adnak a mellnek, ugyanakkor megfelelő mozgást is biztosítanak.
  • A túl sok napfény sem tesz jót. A bőr a mellen legalább olyan érzékeny, mint az arcon, így a napozás rendkívül gyorsan megárthat. Ennek hosszabb távon az a következménye, hogy a mellek között ráncok, a dekoltázsban pigmentfoltok jelennek meg. Ezért lehetőleg ne menjen fürdőruha-felsőrész nélkül a napra, vagy legalábbis alkalmazzon minél magasabb fényvédő faktorú készítményeket. A rendkívül fényérzékeny mellbimbókat mindenképp tanácsos bekenni.
984
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

1497
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés